Tiedote toimistomme aukiolosta

TIEDOTE 25.11.2020

asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille

 

Pirkanmaan Pro Isännöinti Oy on päättänyt noudattaa Suomen hallituksen antamia suosituksia suosia etätyötä koronaepidemian leviämisen ehkäisemiseksi. Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suosituksen mukaisesti pyydämme, että kaikilla toimistossamme asioivilla olisi jatkossa kasvomaski vallitsevien suositusten mukaisesti.

 

Toimistomme OVI on 26.11.2020 alkaen toistaiseksi suljettu ja toivomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme asioivan mahdollisuuksien mukaan puhelimitse tai sähköpostilla, toimiston yhteystiedot löytyvät alta. Mikäli asiointi vaatii toimistossa käyntiä, esimerkiksi avaimen noutaminen, sovithan tapaamisesta etukäteen erikseen puhelimitse tai sähköpostilla. Palvelemme normaalisti aukioloaikoinamme puhelimitse ja sähköpostilla. Toimiston sähköpostiin tulleisiin viesteihin pyritään vastaamaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 

Välttämällä lähikontakteja ja lisäämällä etätyöskentelyä toimistossamme, pyrimme turvaamaan myös sen, että voimme palvella keskeytyksettä asiakasyhtiöitämme jatkuvasti koko henkilökunnan yhtäaikaista sairastumista välttämällä.

 

Asiakasyhtiöidemme hallituksen kokoukset ja yhtiökokoukset pyrimme toistaiseksi järjestämään sovitusti hallituksen toiveiden mukaiseksi, seuraamme toki viranomaissuosituksia tässä asiassa.

 

Näillä keinoilla varmistamme kokouksien pitämisen myös nyt, kun lähikontakteja suositellaan välttämään:

– Käytössämme on työkalu etäkokouksien järjestämiseen.

– Yhtiökokouksiin voi osallistua myös valtakirjalla, jolloin riskiryhmät voivat jättää saapumatta paikalle kokoukseen, mutta voivat olla edustettuina kokouksessa.

– Kehotamme kaikkia kokouksiin osallistujia jäämään kokouksesta pois tai antamaan valtakirjan, mikäli on mitään flunssan oireita.

 

Yhteistyöterveisin

Pirkanmaan Pro Isännöinti Oy

toimisto@proisannointi.fi

03 233 4200